skip to Main Content
Elke nacht vers bereid Vandaag voor 16:00 besteld, morgen in huis Bestellen vanaf €10

Biovie verkennen potentieel cruciale proef voor NE3107 kan leuk zijn voor iedereen

Biovie verkennen potentieel cruciale proef voor NE3107 kan leuk zijn voor iedereen

Voorbeelden van diensten zijn onder meer screeningprogramma’s voor gemeenschappelijke ziektetoestanden (E. Ge. Astma, diabetes hartziekte) Dieetplanning, gewichtsverlies, sigaretten roken stoppen counseling, deze diensten helpen om de essentiële behoefte aan te gaan om de algehele gezondheid en gezondheid van de U te verbeteren.S. Bevolking. Apothekers in alle 50 staten zijn gemachtigd om medicatiebehandelingsbeheer te leveren door immunisaties toe te dienen onder collectieve praktijkregelingen met artsen.

Apothekers bieden immunisatie -medicatiebeheerdiensten door erkenning van patiënten op basis van ziektetoestanden en medicatietherapieën die mogelijk kunnen profiteren van het krijgen van verschillende vaccins en door die patiënten direct te vaccineren of onderwijs te geven over de voordelen en het belang van vaccinaties voor te voorkomen ziekten voor te voorkomen ziekten. Autoriteit voor apothekersadministratie verschilt van de ene staat naar de andere op basis van individuele reikwijdte van praktijkregulering.

Enkele ideeën over medicatietherapiebeheer – Denver Health … Je moet weten

Ontdek meer in het immunisatiecentrum..

Amerikaanse farmanijn. 2022; 47 (2): 44 -46. Medication Treatment Management (MTM), een reeks services die herstelresultaten voor specifieke patiënten optimaliseren, concentreert zich op het nut, efficiëntie, beveiliging en therapietrouw met als doel de resultaten van de klantbehandeling te verbeteren. 1 MTM biedt apothekers de kans om hun begrip en kennis te gebruiken om mogelijke medicatieproblemen op te lossen.

Medicatietherapiebeheer (MTM) voor beginners

De huidige uitdagingen die apothekers worden geconfronteerd met MTM -levering zijn veel. MTM werkt als instrument voor apothekers en andere bedrijven om de therapeutische resultaten van patiënten te verbeteren en de kosten van de gezondheidszorg te verminderen. In het VK zijn apothekers gecontracteerd om medicijnen uit te voeren, gebruiken beoordelingen; Deze gratis service is beschikbaar voor alle patiënten om te helpen bij het naleven van medicatie, vooral bij mensen met aanhoudende omstandigheden, en om het medicijnverspilling te verlagen.

Australië heeft de thuismedicijnen evalueren, waarbij een apotheker in een buurtomgeving door de overheid gefinancierde medicatie-evaluaties uitvoert. In de Verenigde Staten heeft de Medicare Prescription Drug, Enhancement and Modernization Act van 2003 een Medicare Deel D -voordeel verstrekt dat de verzending van MTM -diensten naar gekwalificeerde begunstigden omvatte. Een nieuw element van deze wetgeving was dat apothekers voor de gezondheidszorgcommunity deze diensten kunnen aanbieden en worden gecompenseerd.

Onderzoek naar het potentieel van interprofessionele samenwerking in … Dingen om te weten voordat u koopt

Om dit op te lossen, ontwikkelden de American Pharmacists Association en de National Association of Chain Drug Stores Structure een structuur op MTM in de praktijk van de buurtfarmacie. 1,2 Hoewel Medicare Deel D MTM -verzending daadwerkelijk is toegenomen tot ongeveer 65% van de plannen die gebruik maken van buurtfarmacisten via MTM -leverancierscontracten, blijft het noodzakelijk om zich te concentreren op bijbehorende uitdagingen.

1,2 moeilijkheden in MTM die tot op heden zijn bepaald, zijn onder meer de workflow van de drogisterij, de gezondheidszorggroep, nieuwe technologie, apothekersvergoeding en participatie van de patiënt. De voordelen die MTM geeft, hebben eigenlijk veel opwinding gegenereerd, het bestaan ​​van formele systemen en personeelsstructuren die MTM ondersteunen, is beperkt in drogisterijen in de buurt. 1-3 apotheken hebben daadwerkelijk geprobeerd erachter te komen of MTM tot hun routine moet behoren.

De regel van 3 minuten voor de stem van de patiënt in het beheer van medicatietherapie

Buurtapotheken hebben daadwerkelijk problemen ondervonden bij het opnemen van MTM in hun bestaande workflow. In het bijzonder bestaan ​​deze moeilijkheden uit gebrek aan tijd, gebrek aan getrainde hulpverleners, extreem werk of afwezigheid van ondersteuning van het management en ruimtebeperkingen. Apothekers die bereid zijn om zich aan te passen om zich aan te passen, hebben daadwerkelijk succes bereikt bij het opnemen van medische diensten in hun workflow.

Beperkingen zijn over het algemeen verbonden met onvoldoende personeel van drogisterijen en personeelsverschillen. Drugwinkels die hulp hebben van huiseigenaren hebben de mogelijkheid gehad om MTM -programma’s gemakkelijker uit te voeren in vergelijking met drogisterijen die niet dergelijke hulp hebben. 1-3 Een boost in professionele uren is gerelateerd aan een hogere mogelijkheid van succesvolle MTM-uitvoering; Sommige apothekers zijn echter van mening dat de training van servicetechnici onvoldoende Online Apotheek is voor deelname aan MTM.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top